De Dorpsraad wordt bijgestaan door dorpsraadsleden:

Kees Saaman,

Ik woon sinds 1989 in Colijnsplaat. Sinds 1984 ben ik kok in de Yachtclub en ondertussen ben ik eigenaar. Daarnaast ben ik actief  betrokken bij de WSVNB en namens de ondernemersvereniging lid dorpsraad. Ik neem deel aan verschillende platforms georganiseerd door de gemeente Noord-Beveland op gebied toerisme en recreatie.
Penningmeester KHN afdeling Noord-Beveland.
Binnen de dorpsraad zal ik mij inzetten om de leefbaarheid in en rond het dorp te verbeteren.

Liliane Froyman
Na 43 jaar op Schouwen te hebben gewoond ben ik de Oosterschelde overgestoken om mij op Noord-Beveland te vestigen. Sinds november 2018 woon ik met alle plezier in Colijnsplaat.
Ik ben gepensioneerd fysiotherapeute waardoor ik er altijd was voor, met, en door de mensen. Mijn empatisch vermogen heeft zich in al die jaren werken flink ontwikkeld. Ik denk dat deze eigenschap mij kan helpen om iets te betekenen en te bereiken met de dorpsraad voor de samenleving van het dorp.