Het dagelijks bestuur van de Dorpsraad wordt bijgestaan door:

Reinier van der Does, Dorpsraadslid

Ik woon samen met vrouw en dochter met veel plezier hier op het dorp. Ik ben buschauffeur OV op o.a. lijn 132, dus heb veel jongenlui van Colijnsplaat in de bus. Mijn motivatie als lid van de dorpsraad is: Colijnsplaat  verdient een jonge sterke dorpsraad met vers bloed voor een betere toekomst voor de inwoners. Ik ben aanspreekpunt voor jongeren/jeugdzaken.

Roan de Fauw, Dorpsraadslid

Ik studeer Bestuurskunde in Tilburg en ik werk bij de Yachtclub en bij camping Orisant. Binnen de dorpsraad kan ik leren over  (lokale) politiek en ik kan vanuit mijn kennis adviseren.  Omdat ik 20 ben, kan ik de jongeren in het dorp te vertegenwoordigen. In de dorpsraad houdt ik me oa bezig met subsidieaanvragen.

Kees Saaman, Dorpsraadslid

Ik woon sinds 1989 in Colijnsplaat. Sinds 1984 ben ik kok in de Yachtclub en ondertussen ben ik eigenaar. Daarnaast ben ik actief  betrokken bij de WSVNB en de ondernemersvereniging. Ik neem deel aan verschillende platforms georganiseerd door de gemeente Noord-Beveland op gebied toerisme en recreatie.
Binnen de dorpsraad zal ik mij inzetten om de leefbaarheid in en rond het dorp te verbeteren.

Ludo van Well, Dorpsraadslid

Als jachtarchitect en maritiem beeldend kunstenaar voel ik me thuis in de waterrijke omgeving van Colijnsplaat. Het rustige van het dorpsleven is iets wat me erg aantrekt. Evenals de natuur en de Oosterschelde. Als dorpsraadslid wil ik, samen met het bestuur, Colijnsplaat leefbaar houden voor de vaste bewoners zowel als de toeristen.