De Dorpsraad wordt bijgestaan door dorpsraadsleden:

Reinier van der Does,

Ik ben Reinier van der Does, ik woon al 20 jaar hier op het dorp. In het dagelijkse leven werk ik in het openbaar vervoer (bus). In mijn vrije tijd sport ik veel fietsen ( organisatie patrijzenjacht) en loop regelmatig. Mijn taak bij de dorpsraad is een ondersteunende taak.

Hopenlijk dat we in nabije toekomst Colijnsplaat nog aantrekkelijker kunnen maken voor jonge gezinnen.

Dit zullen we met zijn allen moeten doen.

Kees Saaman,

Ik woon sinds 1989 in Colijnsplaat. Sinds 1984 ben ik kok in de Yachtclub en ondertussen ben ik eigenaar. Daarnaast ben ik actief  betrokken bij de WSVNB en de ondernemersvereniging. Ik neem deel aan verschillende platforms georganiseerd door de gemeente Noord-Beveland op gebied toerisme en recreatie.
Binnen de dorpsraad zal ik mij inzetten om de leefbaarheid in en rond het dorp te verbeteren.

Ricardo Swanborn

Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen nu 6 jaar op Colijnsplaat. Ik ben van beroep stratenmaker bij een hoveniersbedrijf en ik vertegenwoordig de speeltuin. Mijn visie is kinderen zijn de toekomst van Colijnsplaat.

Joop Laan

Ik werk niet meer ben nu 70 jaar. Ik  heb altijd met veiligheid en techniek HTS werktuigkunde te maken gehad en was naast mijn werk free lancé fotograaf. Mijn hobby’s zijn motoren vooral het sleutelen aan de oldtimers. Ik heb  zelf jarenlang motor gereden. Daarnaast fotografeer ik nu bijna alleen voor mijn hobby.