De Dorpsraad wordt bijgestaan door dorpsraadsleden:

Reinier van der Does,

Ik woon samen met vrouw en dochter met veel plezier hier op het dorp. Ik ben buschauffeur OV op o.a. lijn 132, dus heb veel jongenlui van Colijnsplaat in de bus. Mijn motivatie als lid van de dorpsraad is: Colijnsplaat  verdient een jonge sterke dorpsraad met vers bloed voor een betere toekomst voor de inwoners. Ik ben aanspreekpunt voor jongeren/jeugdzaken.

Kees Saaman,

Ik woon sinds 1989 in Colijnsplaat. Sinds 1984 ben ik kok in de Yachtclub en ondertussen ben ik eigenaar. Daarnaast ben ik actief  betrokken bij de WSVNB en de ondernemersvereniging. Ik neem deel aan verschillende platforms georganiseerd door de gemeente Noord-Beveland op gebied toerisme en recreatie.
Binnen de dorpsraad zal ik mij inzetten om de leefbaarheid in en rond het dorp te verbeteren.