Leo Sturm, Voorzitter

Ik ben samen met mijn partner eigenaar van de Spar supermarkt in Colijnsplaat. Met veel plezier proberen wij, samen met ons team, de inwoners van Colijnsplaat en de toeristen te voorzien in hun dagelijkse behoeften.

Mijn motivatie om deel te nemen aan de dorpsraad is de volgende: Ons mooie Colijnsplaat verdiend een actieve en bevlogen dorpsraad!

Trudy Krabbe, Vice-voorzitter

Ik woon, samen met mijn man, sinds 2008 in Colijnsplaat. Ik werk bij het Leger des Heils en heb ik een praktijk voor coaching en behandeling. Mijn hart voor mensen neem ik mee in mijn activiteiten binnen de dorpsraad. Ik hoop de verbindende factor tussen raad en dorpsbewoners te zijn door het beheer van de website en de Facebookpagina.

Janneke Janssen, Secretaris

Ruim vijf jaar gelegen ben ik met mijn man hier komen wonen. Mijn motivatie voor de dorpsraad is om van de dorpsraad een actieve dorpsraad te maken die voor het dorp staat. Communicatie is een van mijn sterkere kant zo ook situaties van meerdere kanten bekijken. Zaken regelen is mijn ding.

Femke van Alphen, Penningmeester

Ik ben alweer ruim 3 jaar woonachtig met mijn man op Colijnsplaat. Binnen de dorpsraad ben ik penningmeester. Ik werkzaam in de schoonmaaksector. Met mijn deelname aan onze dorpsraad wil ik de saamhorigheid n gezelligheid van het dorp op nr. 1 zetten, een goed aanspreekpunt zijn voor allerlei zaken op het dorp, waarmee we ook echt iets gaan doen!

Reinier van der Does

Ik woon samen met vrouw en dochter met veel plezier hier op het dorp. Ik ben buschauffeur OV op o.a. lijn 132, dus heb veel jongenlui van Colijnsplaat in de bus. Mijn motivatie als lid van de dorpsraad is: Colijnsplaat  verdient een jonge sterke dorpsraad met vers bloed voor een betere toekomst voor de inwoners. Ik ben aanspreekpunt voor jongeren/jeugdzaken.

Roan de Fauw

Ik studeer Bestuurskunde in Tilburg en ik werk bij de Yachtclub en bij camping Orisant. Binnen de dorpsraad kan ik leren over  (lokale) politiek en ik kan vanuit mijn kennis adviseren.  Omdat ik 20 ben, kan ik de jongeren in het dorp te vertegenwoordigen. In de dorpsraad houdt ik me oa bezig met subsidieaanvragen.

Kees Saaman

Ik woon sinds 1989 in Colijnsplaat. Sinds 1984 ben ik kok in de Yachtclub en ondertussen ben ik eigenaar. Daarnaast ben ik actief  betrokken bij de WSVNB en de ondernemersvereniging. Ik neem deel aan verschillende platforms georganiseerd door de gemeente Noord-Beveland op gebied toerisme en recreatie.
Binnen de dorpsraad zal ik mij inzetten om de leefbaarheid in en rond het dorp te verbeteren.