De Dorpsraad wordt bijgestaan door dorpsraadsleden:

Liliane Froyman
Na 43 jaar op Schouwen te hebben gewoond ben ik de Oosterschelde overgestoken om mij op Noord-Beveland te vestigen. Sinds november 2018 woon ik met alle plezier in Colijnsplaat.
Ik ben gepensioneerd fysiotherapeute waardoor ik er altijd was voor, met, en door de mensen. Mijn empatisch vermogen heeft zich in al die jaren werken flink ontwikkeld. Ik denk dat deze eigenschap mij kan helpen om iets te betekenen en te bereiken met de dorpsraad voor de samenleving van het dorp.

 

 

 

Astrid Marchand

Hallo beste dorpsgenoten. Mijn naam is Astrid Marchand en ik woon sinds 1,5 jaar met mijn man Ton op het mooie ‘Colijn’. We wonen sinds 2004 met veel plezier in Zeeland. Wij hebben 2 kinderen die al een tijd de deur uit zijn, maar die graag langskomen om te genieten van het Zeeuwse. Ik wandel graag in en rondom het dorp en het lijkt me leuk om een bijdrage te leveren aan een mooi, gezellig en leefbaar Colijnsplaat. Leuk om elkaar te ontmoeten in het dorp. Judy van Achterberg

Sinds 2018 woon ik in Colijn, samen met mijn man Jan die hier geboren en getogen is. Na 20 jaar in Dordrecht te hebben gewoond vind ik het leuk om het dorpskarakter te leren kennen en wil ik graag iets toevoegen aan  de dorpsgemeenschap. Ik werk als begeleider voor diverse “doelgroepen”, ben mijn coachingsvaardigheden nog aan het uitbreiden en combineer dit graag met mijn passie voor textiele werkvormen.