Het dagelijks bestuur bestaat uit :

Janneke Janssen, Voorzitter

Ruim vijf jaar gelegen ben ik met mijn man hier komen wonen. Mijn motivatie voor de dorpsraad is om van de dorpsraad een actieve dorpsraad te maken die voor het dorp staat. Communicatie is een van mijn sterkere kant zo ook situaties van meerdere kanten bekijken. Zaken regelen is mijn ding.

Dimp Nelemans, Secretaris

Als bewoner van Colijnsplaat draag ik graag bij aan zaken die leefbaarheid, veiligheid en duurzaamheid voor Colijnsplaat en de dorpsgemeenschap raken. Om wonen, werken en vertoeven voor iedereen plezierig te houden is gezamenlijke inspanning nodig. Daar wil ik als Secretaris van de Dorpsraad Colijnsplaat graag een handje aan bijsteken.

Femke van Alphen, Penningmeester

Sinds 2013 woon ik met veel plezier in Colijnsplaat. In de loop der jaren wilde ik me meer inzetten voor de leefbaarheid van het dorp. Zodoende heb ik mij in 2016 aangemeld bij de Dorpsraad. Ik vind het belangrijk dat wij in zo'n kleine gemeenschap goed contact met elkaar houden. Daar wil ik mij dan ook graag hard voor maken. Dit kan mede door middel van de Dorpsraad. In het dagelijks leven ben ik parttime productiemedewerker. In het bestuur van de Dorpsraad ben ik actief als penningmeester.

De drie bestuurders kunnen uiteraard niet alles wat in de gemeenschap gebeurt overzien. Daarom heeft de Dorpsraad dorpsraadsleden die zich vrijwillig inzetten voor een specifieke taak. In regelmatige bijeenkomsten door en met het bestuur wordt in overleg  vastgesteld wat de stand van zaken is, welke de lopende zaken zijn en hoe voorgenomen acties en activiteiten zich ontwikkelen. Van tijd tot tijd organiseert het bestuur een inloopbijeenkomst voor bewoners om hen te informeren en af te stemmen  of deze nog in lijn lopen met de verwachtingen.